maanantai 2. huhtikuuta 2012

Meidän ikioma työhuone!

Tässä meidän ikioma työhuone Pyynikin trikoolta videon muodossa! Tilaa on huikeat 61,5 neliötä ja ei oikein tiedetä mitä kaikkea tuolla tilalla tekisikään! Nyt ois tarkoituksena saada siitä viihtyisä ja omannäköinen eli hommaa löytyy. Suuria suunnitelmia olis vaikka kuinka, mutta ikävä kyllä tässä mennään lähinnä nollabudjetilla eteenpäin, mutta mehän ei siitä lannistuta. Taustamusiikiksi laitoin jonkun teostovapaan pimpelipomin, niin ei tarvi ainakaan mun hengitysääniä kuunnella.

Tässä suunnitelma työtilan väreistä ja meiningeistä....


Ja tässä totuus... :D Ei vaan, lavojen päälle on kyllä tulossa patjaa, värillisiä tyynyjä yms. Nyt joudutte tyytyy vielä mielikuvituksen voimaan!


Tällänen aika huonossa kunnossa oleva hylly dyykattiin meidän aulatiloista, jonne joku oli sen hylännyt. Aivan hyvin se meidän tarpeisiin kuitenkin sopii ja voihan sen vaikka maalata, jos alkaa ärsyttämään.


Hannan söpö pöytä!


Myös mun vanhat koruaihiot pääty työhuoneelle odottamaan valmistumista ja uusia omistajia. (Eli ps. noita saa edelleen ostaa! En ole aivan tietoinen, mitä kaikkia koruja vielä löytyy, mutta jos kiinnostaa, niin ota yhteyttä! Tarkempia tietoja ja kuvia löytyy täältä: Animals in Wonderland-korut)Ite onnistuin sotkemaan upean pöytäni jo ensi minuuteilla, kun levittelin kamani ympäri pöytää. Tähän on toivottavasti tulossa parannus. Koneen vasemmalla puolella näkyy myös vilaus logosuunnitelmista.Lopulliseksi logoksi valikoitui kuitenkin tämä:


Ihailtavan moni on meistä jo Facebookissa tykkäilly, mutta kaikille teille, jotka ette oo vielä käyny meistä diggailemassa, niin menkääs tänne: https://www.facebook.com/uhanadesign
Sieltä voi sitä LIKE-nappia painaa!

Tällaista tällä kertaa! Nyt jatkuu päivä viimeisten kouluhommien parissa. Tänään esiteltiin meidän projektityö ja kai se aivan hyvin meni! Blogin bannerista ainakin tykättiin :)

Hauskaa huhtikuuta täältä äärimmäisen lumisesta Tampereen keskustasta, jossa näyttää tällä hetkellä tältä:-Mira

8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!
  T. Marjorie

  VastaaPoista
 2. Mira miauu onko valkoisia pöllöjä vielä olemassa?? (pöllöteepannutatskaani odotellessa tartteis saaha väliaikaishuhuilija! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelisin, että on! Tsekkaan huomenna, kun meen työhuoneelle :) Palaan sitten asiaan!

   -Mira

   Poista
 3. JUMALAARE hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Ihan tosi kiva työhuone ja teidän suunnitelmat vaikuttaa niin huipuilta, että mä haluaisin muuttaa teidän työhuoneelle! :) Onnea ihanat!

  VastaaPoista