tiistai 29. toukokuuta 2012

Design-tapahtumien ostokset!

Noista tapahtumista tuli jotain ostettuakin, joten pitihän niistäkin oma postauksensa vielä tehdä! Tampereen Designtorin kuvat olivat menneet aivan pieleen, joten siitä ei ikävä kyllä tule sen suurempaa postausta. Kaiken lisäksi olin jo aika väsynyt kiertelemään, joten kauaan en jaksanut tapahtumassa pyöriä, vaikka muuten olikin ihanasta myyntitapahtumasta kyse! Haldin ei kuitenkaan pettänyt, joten heidän pöydästä tuli ostettua ihana rintakoru!

Nyt niihin kuviin!

Pienestä Kirjapuodista ostin 5 kappaletta Joutomaan ihania kortteja! Myöhemmin Turku Design Now-tapahtumassa ostin myös ihanan julisteen 'Superprinsessat osaa lentää tosi nopeesti'. Ite haluun kans olla superprinsessa, joten tää oli hyvä ostos! 


Sitten siihen lievään pakkomielteeseen, jonka olin tässä muutamien kuukausien aikana luonut... Eli tuo Heicon pupulamppu! Lamppu löytyi leenaelinasta, söpöstä sisustusliikkeestä, jossa piipahdin Late Night Shoppingin aikana. Kannatti käydä, koska tapahtuman ansiosta yhdestä tuotteesta sai -25% alennusta! Heico on siis saksalainen yritys, joka valmistaa ainakin erilaisia (lasten) lamppuja ja tuo hymyn ainakin minun huulilleni! Oon niin onnellinen, kun katon ton pupun typerää hymyä :D (Kyllä, jonain päivänä kasvan aikuiseksi, mutta ainakaan vielä se ei ole tapahtumassa.)

Mun piti tuoda tietysti myös Wilkulle jotain, niin toin sille tuon RCM:n valkoisen t-paidan, jota se onkin jo ahkerasti käyttänyt. Niinkin ahkerasti, et piti kaivaa toi pyykkikorista kuvattavaksi.. Pidin tuosta räppi-Väinämöisestä tai kuka tuo nyt onkaan! Samasta liikkeestä ostin myös spray-maalia, mutta se oleskelee jo työhuoneella. Myös äidille ostin äitienpäivälahjaksi kotimaiset lasihelmikorvikset ja käsintehdyn kortin! Niistä en kaikessa tohinassa ehtinyt kuvaa ottamaan.Designtorilta ostin tän ihanan Haldinin Kumigorilla-rintakorun! SE ON IHANA.  Rakastan noita eri värisiä nahkahapsuja. Niidenkin katsominen tuo mulle typerän hymyn naamalle. Samanlaisen kuin pupulla.Koru löysi ainakin väliaikaisesti paikkansa mun paljon rakastamasta Hanson-liivistä, josta se viikonlopun aikana keräsi paljon kehuja! Hyvä Leena, hyvä Haldin!
Pakkohan oli myös tää kaksikko esitellä samalla. Rakkaat Hansonit! Myös kunnianosoitus bändipaidan suunnittelijalle; nerokasta pistää sama kuva kummallekin puolelle, mutta toiselle puolelle värillinen, toiselle mustavalkoinen! Uskomatonta kekseliäisyyttä!Jos seuraavalla kerralla päiviteltäisiin ihan työhommista. Tosin tuo auringonpaiste on kyllä aiheuttanut sen, että ruokatauon pitäminen Pyynikin rannassa on tuntunut aina vaan houkuttelevammalta ja joka kerta tauon pituutta on vähän pitänyt lisätä. Mutta ollaan me suunniteltu jo kaikkea siistiä, ei huolta!

- Mira


PS. Anna linkkasi mulle kuvan, jonka oli napannut Aamulehdestä! Wohoo! Myös ensimmäiset mainospostit ovat saapuneet Uhana Designin nimellä. Jes... :D


4 kommenttia:

 1. Kääk ihania aisoita! farkkuliivini alkoi himota omaa gorillaansa :D (p.s. taustalla pyörii "New Yorkin katumuodin kuvaaja" ;) suosittelen myös "Jumalaisia kenkiäni"!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen gorillaa! Jos oikein muistan, niin niitä ei enää tehdä, joten ne jotka on vielä OVVN:llä myynnissä, on ne ainoat! Ehkä.. :D Toivottavasti en liikaa huijaa..

   Joo katoin myös Jumalaiset kenkäni! Farkkudokkaria en oo vielä kattonu, mut kaiken pistin tallennukseen :D

   -Mira

   Poista