perjantai 11. toukokuuta 2012

Turku Design Festival - torstai vol.1

 Huh huh! Luvassa on varmaan jokin maraton-päivitys, mikäli väsymykseltäni jaksan - olkaa siis varuillanne!

Lähdin kohti Turkua täältä Liedon maaseudulta klo 12:10 lounastamaan ystäväni kanssa Pharmacityn opiskelijaruokalaan. Oli hyvät mätöt vähällä rahalla, suosittelen! Siitä matka jatkui kahville hänen luokseen, jossa viivyin ja häiriköin sen aikaa, ettei Piritan tenttiin luku onnistunut varmaan ollenkaan. (Pahoitteluni.)

Tällä bussipysäkillä odottelin Turkuun pääsemistä!

Turkuun oli tullut jo ihan kesä ja puut kukki upeasti! Tapasin isäni ja pakotin sen tulemaan mun mukaan näyttelyyn ja muutamiin liikkeisiin. Ensimmäiseksi mentiin Galleri Campukseen, jossa oli esillä Novian opiskelijoiden opinnäytetöitä. Bongasin heti alkajaisiksi ihanan Petran opinnäytetyön, jonka hän oli tehnyt suomalaiselle Eeloville. Kuosit olivat raikkaita ja ihania! (Hieman ruostuneen ruotsinkielentaitoni takia en lukenut opinnäytetyötä sen enempää...)
Seuraavista kuvista en muista kenen tekemiä ne oli tai millaiseen työhön ne edes liittyi, mutta huomioni kiinnittyi peuraan ja meriaiheiseen tyynyyn. (Tällä hetkellä oli myös älyttömän kuuma, joten keskittyminen ei ollut huipussaan.)Seuraavaksi matka jatkui Hämeenkatua pitkin Televisio Lifestyle Storeen, jonne palasin vielä uudelleen Tiian kanssa illemmalla. Televisio sijaitsi söpöllä sisäpihalla Hämeenkatu 32:ssa.Liikkeestä löytyi paljon tuttuja ja tuntemattomampia merkkejä. Näitä olivat mm. Samuji, Costo, Globe Hope, Katri/N, R/H, Ivana Helsinki, KaksiTvå, Mukava, Super Yellow ja Tiia Vanhatapio. Ulkomaisista merkeistä edustettuina olivat ainakin Swedish Hasbeens ja Baggu. Liike oli tilava, valoisa ja siellä riitti paljon katseltavaa! Myös palvelu oli erittäin ystävällistä ja kaupassa oli mukava viettää pidempikin tovi!


Ulkona oli upea sää, joten kävelemisen jälkeen oli hyvä pysähtyä jäätelökioskille - tietenkin!Tästä matka jatkui kohti Rauhankatua, mutta poikkesimme Humalistonkadun ja Yliopistonkadun kulmassa Pienessä kirjapuodissa. Ostin sieltä muutamia supersöpöjä kortteja kotiin kehystettäväksi, mutta palaan niihin toisessa postauksessa... Pienessä kirjapuodissa oli siis kirjojen lisäksi myös paljon muuta, kuten koruja, sisustustavaraa ja persoonallisia kortteja.Rauhankadulla kävimme vintageliikkeessä nimeltä Bob's Vintage & Repair, joka myi pääasiassa miesten vaatteita, asusteita ja kenkiä. Liike oli äärettömän sympaattinen ja ihana, joten sinne on päästävä myös uudelleen!


Flat Eric :,)Tässä kohtaa kaupunkireissua alkoi olla niin nälkä, että matka jatkui ruokapaikkaan. Mentiin Kultatalon Bambuun, joka oli ihan ok, mutta ei mikään mainittava. (Tosin isän ruoka oli parempaa - maistoin!) Nälkä tosin lähti ja se oli siinä kohtaa tärkeintä! :D Tässä vaiheessa myös seurani vaihtui, isä lähti kotiin ja Tiia joutui kärsimään upeasta seurastani!

Säästän teidät suuremmalta kuvaräjähdykseltä ja jatkan kaupunkikierrosta seuraavassa postauksessa! Hyvää yötä!

-Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti