maanantai 28. toukokuuta 2012

Versot12 -näyttely

Päivittäminen on taas hieman jäänyt, joten koitan pistää nämä Turku-postaukset vielä... Viikonlopun jäljiltä sanallinen arkkuni on hieman tyhjä, joten annetaan edes kuvien puhua puolestaan. Versot12-näyttely oli siis Turun ammattikorkeakoulun muotoilun koulutusohjelman kevätnäyttely, joista suurin osa oli opinnäytetöitä, mutta näytillä oli myös Nuori Yrittäjyys, Oma Yritys-kurssilla perustettujen yritysten tuotteita. Näyttely järjestettiin Turun Logomossa, jossa kävinkin ihan ensimmäistä kertaa! Kävin siellä juuri ennen lähtöä takaisin Tampereelle, koska paikka oli sopivasti rautatieaseman läheisyydessä... Mutta nyt niihin kuviin!Pidän paljon pakkaussuunnittelusta (joskus olen siitäkin urasta haaveillut) ja nämä Satu Jokisen (toivottavasti tihrustin nimen oiken tuosta kuvasta..) pakkaukset miellyttivät oikein paljon silmää! Yksinkertaista ja kaunista.

Myös tälläinen Päivi Steningin LIITOS-matto saisi meiltä kivan kodin. Sopisi myös työhuoneelle erinomaisesti! Sen enempää en uskaltanut esineisiin koskea, joten en tiedä olivatko matot irroitettavissa toisistaan ja pystyikö niiden paikkaa vaihtamaan tms?Saara Jolkkosen työ käsitteli zero waste- eli nollajätemetodia, jota mekin haluaisimme tulevissa mallistoissamme hyödyntää. Harmi, että kuvien vaatteet ovat mustia, joten niistä ei saa hirveästi selvää :( Itselläni ei ole vaadittavaa matemaattisuutta tällaiseen hommaan, joten Hanna saa pähkäillä näiden kanssa.... :D Mä piirrän sitten niitä sekopäisiä eläimiä..Minna Leinonen oli suunnittelut Hanna Sarénille pienoismalliston ja odotan innolla, miltä lopulliset tuotteet näyttävät! (Terveisiä vaan Minnalle, jos tätä luet!) Mutta itseäni miellytti myös tapa maalata luonnokset tai esityskuvat vaatteista! Todella herkkää ja hyvän näköistä jälkeä!

Murron ja Korhosen Designåutomaatti oli mielestäni hauska idea ja tällaisia koneita näkisi mieluusti kaupungilla, kun paniikissa koitat keksiä jotain lahjaa synttäreille, valmistujaisiin, tupareihin.... En tiedä olisiko konetta pystynyt näyttelyssä oikeasti käyttämäänkin, mutta tarvittava kolikoiden määrä olisi täytynyt olla niin suuri, ettei sellaisia summia kolikoina yleensä laukun pohjalla pyöri :D


 Season One oli yksi Nuori Yrittäjä-kurssilla perustetuista yrityksistä ja täytyy kyllä myöntää, että hyvältä näytti! Yrityksen ensimmäinen mallisto In Action! on suunniteltu käytettäväksi muuttuvissa elämäntilanteissa ja tuotteet on suunniteltu niin, että ne on helppo kuljettaa mukana. Upeaa!
Sellainen oli mun reissu Logomoon! Otin varmaan lähes jokaisesta tuotteesta kuvan, mutta pitäydytään vaikka näissä... (En ole varma saiko näitä edes kuvata, mutta en nähnyt kieltomerkkiäkään, eikä kukaan tullut sanomaankaan :D)

Mulla oli vielä aikaa junan lähtöön, joten kulutin sen kuvailemalla rautatieaseman seutuja...
Näissä koitin kuvata upeaa liukuvärjäyssateenkaari-efektiä!! :DEi mulla muuta! Nauttikaa näistä aurinkoisista ja lämpimistä päivistä ulkona! (Niin mekin ollaan tehty.)

- Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti