torstai 31. tammikuuta 2013

Panikoimista ja pikaruokaa


Aateltiin nyt näyttää, kuinka upeasti ja fiinisti vaatesuunnittelijat käy aina syömässä ulkona. 

Eli käytiin tänään poikkeuksellisesti syömässä jossain muualla kuin työhuoneen työpöydän ääressä. Olin jo jonkin aikaa haaveillut käyväni Kauppahallin Armas Pikaruokalassa ja nyt koin hetkeni koittavan, kun oltiin sovittu, että nähdään keskustassa. Käytiin postittamassa tuotteita ja sitten päästiin ruuan ääreen! Kauppahallista olis tehny mieli ostaa n. kaikki, mutta pitäydyttiin kuitenkin suunnitelmassa.

 Itse en voinut vastustaa lounaaseen kuuluvia leipiä, joten oli pakko maistaa molempia. Hah! Hyviä olivat.Pääsin vihdoin ruokani kimppuunkin. Tilasin siis lihakebun, joka kyllä erosi perus kebabbiloiden ruuasta melko paljon. Onneksi! Hyvää siis oli! Ollaan muuten Hannan kanssa aikamoisia tekstiilikaksosia, kun kummallakin on noi huppuhuivit aina käytössä. Ollaan vaan oltu niin innoissamme, kun VIIMEIN saatiin huivit myös itselle :D


Hanna söi kasvisversion ja hyvin tuntui sillekin maistuvan!


Syömisen jälkeen etsittiin tuleviin mallistoihin inspiraatiota niin kaupan lehtihyllyiltä kuin kirjastostakin. Tällä viikolla meihin iski joku paniikki niin tulevasta kesästä (joo ollaan todella myöhässä...) kuin talvestakin, jotka kummatkin pitäisi suunnitella just eikä melkein nyt. Lopulta päädyttiin siihen, että turhaan panikoidaan. Nyt pitää vaan luottaa omaan tyyliin ja ideoihin, eikä keskittyä liikaa siihen mitä pitäisi tehdä tai millainen imago pitäisi olla. Neulefirmalle saatiin pistettyä kaavat, sovite ja ohje ja nyt toivotaan sormet ja varpaat ristissä, että siitä tulee hyvä! Saatais kesälle ainakin yks kiva neuleuutuus! Talvesta voi paljastaa ehkä sen verran, että samalla linjalla jatketaan ja osa tuotteista pidetään aikalailla sellaisenaan mallistossa. Kaikkea uutta toki suunnitellaan myös, joten jännää tulee olemaan, mitä kaikkea keksitään!

Pysykääpä muuten kuulolla! Ensi viikolla luvassa kilpailua ja tietenkin huippupalkintoja ystävänpäivää silmälläpitäen!

- Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti