maanantai 28. tammikuuta 2013

Pitkästä aikaa!

Huhhuh, kuukaudet vaan vierii. On näemmä mennyt hetki, kun viime postausta on tehty. Koko loppuvuosi oli yhtä hässäkkää malliston, myyntitapahtumien ja joulun kanssa, ettei ehtinyt hengähtämään hetkeksikään. Tammikuukin on jo melkein mennyt. No, jos sitä nyt ryhdistäytyisi!

Mallisto siis saatiin kuin saatiinkin ulos, mutta ongelmilta ei olla vältytty. Kaikesta kuitenkin selviää, kun suhtautuu positiivisesti :) Aina se ei ole helppoa, mutta siihen pyritään.

Meidän tuotteita saa siis nykyään Tampereelta Kehräsaaren PikkuPutiikeilta, jossa olemme osakkaina, Otavalankadulta Super Mukavasta sekä Fox&Rabbitista Helsingin Kalliosta. Uusia jälleenmyyntipaikkoja aletaan etsimään, kun saadaan seuraavia mallistoja ulos. Tämän kesän kanssa ollaan älyttömästi myöhässä, mutta aletaan tekemään samalla myös ensi talvea, joten ehkä sen kanssa oltaisiin edes suht ajoissa :)

Ollaan saatu älyttömän hyvä vastaanotto kaikkialta, mikä on ollut tietenkin ihan sairaan kivaa! Harmi, että emme olleet varautuneet näin suureen kysyntään, mutta parhaamme olemme koittaneet tehdä!

Nyt seuraakin sitten pienimuotoinen kuvaräjähdys.

Tehtiin tosiaan työhuoneella pientä remppaa melko nollabudjetilla. Rumat keittiönkaapit saivat pintaansa hieman teippiä ja kontaktimuovia.Tilattiin myös työhuoneen ikkunaan ihan Ranskasta asti ihanat pallovalot. http://www.lacasedecousinpaul.com/  (Joo näitähän saa myös ihan Stockmannilta, mutta haluttiin massiiviset 50 pallon valot. Stockalta saa 20 pallon valoja.)


Myös ilmaisia ja puoli-ilmaisia taulunkehyksiä tuunattiin sprayvärien avulla ja naulailtiin ne sopivaksi sekamelskaksi seinälle.


Avajaisissa tyypit sai jättää terveisiään ja piirroksiaan post-it-lapuille ja niitä saadaan hymyssäsuin lukea edelleen! Kiitos ihanat!

Ehdottomasti nerokkain kommentti tuli kuitenkin yhdeltä nuorimmista kävijöistä:


Käytiin juhlimassa myös Super Mukavan avajaisia ja bongattiin heti omia tuotteita! Muutenkin ilta oli mitä mainioin! Omista avajaisista ei jostain syystä tullu otettua kuvia ollenkaan, oli niin kova tohina päällä!


Joulukuussa käytiin niin Tampereen Designtorilla kuin näyttämässä naamaamme myös Helsingin Korjaamolla. Saatiin molemmissa paikoissa tosi hyvä vastaanotto! Korjaamolla jaettiin pöytämme ihanan Papu Designin kanssa!Joulupäiväni sainkin ihanan puhelun, että työhuoneella on sattunut vesivahinko! Lattia siis lainehti upeasti, mutta onneksi suuremmilta vahingoilta vältyttiin.PikkuPutiikeista voitaisiin tehdä oma postauksensa tässä joku kerta! Meillä ois paljon hommaa oman osaston laittamisen kanssa, mutta kaikkea ei olla keritty tekemään :) Pikkuhiljaa! Mutta tulkaa toki tutustumaan! Täältä löytyy paljon muutakin kivaa! Me ollaan siellä aina parillisten viikkojen perjantaina myymässä! Toisinaan myös lauantaisin!
Nyt on jo katse kohti uusia mallistoja ja niiden parissa meneekin seuraavat viikot ja kuukaudet!
Vuorossa on tuotantopaikkojen hakemista, materiaalihankintojen tekoa ja uusien juttujen suunnittelua! Paljon on hommaa, mutta eiköhän tästä selvitä! Siinä ohessa voitaisiin koittaa päivittää tätä blogiakin vähän useammin :D Edes pienten postausten muodossa. Jos on ehdotuksia postauksiin, niin niitä saa toki kertoa :)

Ihanaa tammikuun loppua kaikille!

- Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti