maanantai 22. huhtikuuta 2013

Designtori kuvina

Hiljaiseloa on taas ollut, kun on kiirettä pitänyt monien hommien kanssa, mutta nyt on Designtori puskettu läpi! Tosi kivasti ihmiset jo meidät tiesikin ja paljon tuli jo valmiiksi tuttuja naamoja moikkailemaan! Päivä oli meille sekä henkisesti että myynnillisesti palkitseva! Kiitos siitä kuuluu teille kaikille :) Innolla odotellaan jo seuraavia myyntitapahtumia. T-paitatarjous muuten jatkuu vielä PikkuPutiikeilla ja meidän nettitilauksissa myös, joten niitä voi kesäksi shoppailla alennetuin hinnoin! Tarjoushan oli, että aikuisten t-paidat ja topit ovat 28e (norm. 35e) tai 50e/2 kpl ja lasten 22e (norm. 28e) tai 40e /2kpl.
Ihana Salla aloitti meillä myös Designtorilla ensimmäisen työharjoittelupäivänsä! Saa nähdä mitä siistejä juttuja me sille keksittäis hommiksi :D

Silmäpusseista päätellen univelkaa on tullut kerättyä, mutta jos ulkoisia seikkoja ei oteta huomioon, niin ainakin viiteen asti jaksoin tsempata ihan hyvin :DMeidän vierestä löytyi upea Kätkö Vintage, jonka takkia sovittelinkin, mutta miesten mallista johtuen se ei istunut ihan täysin. Harmitti muuten aika paljon, että noi kuvassa näkyvät Martensit oli jotain vauvojen kokoa...Torilta löytyi myös PikkuPutiikkien moumou DESIGN ja Onnia Fabric!
Bongasin myös tamperelaistuneen Sanna Rinteen, jonka showroom löytyy ihan Kätkö Vintagen vierestä Tammelasta! Sannan sisko Jenni sen sijaan on tehnyt meille ihan älyttömän duunin, sillä hän oli vastuussa neuleiden valmistuksesta, kun ne tehtiin vielä Hämeenlinnassa. Siitä me ollaan kyllä ikuisesti kiitollisia!

Myös viime aikoina paljon mediassa ollut Paloni edusti useilla merkeillään torilla! Ainakin Kainon neuleet pisti ensimmäisenä silmään :) (Ja huomasinpa juuri, että he olivat voittaneet Vuoden nuori yrittäjä-palkinnon! Onnea!)


Meidän vierestä löytyi myös ihana Niina Tuohimetsä, jonka kanssa ollaan oltu samassa koulussa!
Myös Papu ja Kanelimaa ovat jo vanhoja tuttuja ja heidän kanssaan oltiin mm. Korjaamon joulumyyjäisissä :) Papu oli tehnyt supersöpöjä lakkeja yhteistyössä Coston kanssa! Ei niiltä kyllä edes löydy tuotteita, jotka ei olis söpöjä...Kierrellessä törmäsin sattumalta myös Merry-Go-Roundiin, jonka suunnittelija omistaa myös Helsingin Kalliossa Fox&Rabbit-liikkeen, josta löytyy myös meidän tuotteita :)
Poola Katarynalla oli kaikkea ihanan keväistä tarjolla! En tuttuun tapaan osannut päättää, mitä olisin halunnut, niin tyhjin käsin lähdin pois. Ehkä hyvä niin, koska kai näistä vanhoista vaatteista tulisi päästä ensin eroon.Meidän vanha koulu HAMK oli myös markkinoimassa muotinäytöstään ja myymässä oheistuotteitaan! Voi olla, ettei itsellä ole varaa mennä Helsinkiin silloin, mutta menkää te muut!

Designtorin merkeissä nähdään taas syksyllä!


- Mira


2 kommenttia:

 1. voi kiitos! En päässyt tapahtumaan mutta näiden kuvien myötä pääsee vähän tunnelmaan ja kurkistelemaan suunnittelijoiden pöydänkulmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tästä postauksesta oli iloa :))

   - Mira

   Poista