keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kevät aloitetaan puhtaalta pöydältä!

On kiva alottaa uusien juttujen suunnittelu, kun työhuoneella on siistiä. Saa alottaa puhtaalta pöydältä ihan kirjaimellisesti. Nyt sinne oli talven jäljiltä muodostunut aikamoinen kaaos, joten alotettiin hommat järkkäämällä työhuone kuosiin!

Tältä siellä aluksi näytti...


Melkonen kaaos oli siis valloillaan :D Ei auttanu muuta ku ryhtyä hommiin!Salla näppäränä tyttönä kokos pöydän, joka oli joulusta asti lojunut palasina työhuoneella. Nyt saatiin koneetkin paikoilleen! Hannallakin rätti pysyi oikein hienosti käsissä :D Itse keskityin taltioimaan tämän kaiken... (Joojoo, kyllä mä siivoilinkin.)

Päätettiin pitää ruokataukoa ulkona, koska oli niin hyvä ilma. Tosin näistä kuvista saa kyllä aika talvisen vaikutelman, kun järvessä näytti olevan viimeiset jäät vielä rannassa. No, hyvin maistui silti ruoka ulkona!
Kun siivous saatiin valmiiksi, niin työhuoneella näytti jo tältä! Aika paljon paremmalta siis.

Lopuks vielä suunniteltiin kevään juttuja, et mitä kaikkea pitäis tehdä ja millasia hommia keksittäis Sallalle. Kaikenlaista kivaa on kyllä luvassa. Toivottavasti ainakin myyntitapahtumia, sit on kuvauksia, videon kuvausta, ehkä työhuoneella pidettävät bileetkin!
Vähän piti pistää myös jotain uuttakin seinälle eli meidän uudet postikortit (+ 1 Melodican kortti). 

Huomenna pidetäänkin kunnon askartelupäivä kun tuunaillaan vähän vaatteita tulevaa videota varten! Ihan kiva tehdä pitkästä aikaa oikeasti käsillä asioita, kaiken tän koneella istumisen ja paperihommien jälkeen.

Nyt ainakin tuntuu siltä, että tästä keväästä tulee hyvä!

- Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti