tiistai 23. huhtikuuta 2013

PikkuPutiikeilla


Koska taas on tulossa sen verran suuri kuvaräjähdys, niin jätetään teksti vähän vähäisemmäksi. Kuvailin tänään PikkuPutiikkeja, kun oltiin siellä Sallan kanssa tekemässä vuoroa. PikkuPutiikit on siis nimensä mukaisesti pieni putiikki Tampereen Kehräsaaressa, jossa myydään suomalaisia pieniä käsityö- ja designmerkkejä. Meitä on tässä mukana yhteensä 8 merkkiä ja jokaisella voi sen lisäksi olla jälleenmyynnissä muita merkkejä. Me olemme uusimpia osakkaita ja meidän lisäksi tuolla on Onnia Fabric, moumou DESIGN, Minkamainen, Punainen Ruukku, KallomaijaIntoa Design ja Tikkerperi.

Meidän tuotteista sieltä on nyt saatavilla oikeastaan koko kevään mallisto! Ainoastaan musta-valkoinen siksak-huivi myytiin Designtorilla jo loppuun. Myös koruissa on hieman vajetta, mutta kyllä niitäkin on tulossa lisää ja varmaankin myös uusissa väreissä ihan lähiaikoina! Tänään laitoin myös osan koruista alennukseen, joten kannattaa käydä tsekkailemassa :) Myös paitatarjous on voimassa!

Tuon ylimmän kuvan julisteen tein muuten tuossa yhtenä päivänä muiden töiden lomassa hirveällä kiireellä, kun piti saada ulos ständeihin uudet julisteet. Täytyy kyllä sanoa, että älyttömän kiireessä aikataulussa kahdeksan (tai oikeastaan yhdeksän, kun meitä on kaksi) ihmisen mielipiteitä ei oo hirveen helppo sovittaa yhteen, mutta tuollainen siitä tuli! Ihan raikas kuitenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti