perjantai 26. huhtikuuta 2013

Super mukava päivä

Tänään aloitin päiväni mitä miellyttävimmällä tavalla eli syömällä. Mentiin Wilkun ja Leenan kanssa Marusekiin lounaalle, koska sushin himo oli kova ja hyväähän se oli!
Wilkun kanssa käytiin vähän kaupoissa pyörimässä, kun molemmilla sattui olemaan samana päivänä "vapaapäivä". Otin hienosti peilikuvan upeasta päivän asustani. En oo oikein harjaantunu, ku kamerakin on naaman edessä. Salla käski pistää tähän, että "yleensä en ota peilikuvia, mut kuvaaja ei nyt just päässy ottamaan päivän asukuvia".


Hieman töitäkin oli tehtävä, joten käytiin Hannan kanssa Putiikeilta hakemassa vähän vaatteita, kasseja ja kortteja mukaan ja vietiin myyntiin Super Mukavalle! Mm. toi yllä näkyvä koirapaita löytyy nyt myös sieltä :) Meidän tuotteiden lisäks sieltä löytyy luonnollisesti muun muassa MUKA VA:n tuotteita, mutta myös esimerkiksi KAKSITVÅ:ta, Dead Birds & Lionheartia, First Crushia, Jenni Hämäläisen kenkiä, lastenvaatteista meidänkin blogissa tutuksi tullutta Papua, mary a. jalavaa ja monia muita ihania juttuja!
Samoissa tiloissahan on myös Vintage Garden, josta löytyy kaikkea ihanaa vaatteista asusteisiin ja kenkiin.

Vietiin kaupalle mm. Sail Away Motherfuckers-kasseja, joita ihana Mari katselikin haltioituneena :D


Semmosta tänään! Upeaa viikonloppua kaikille!

- Mira1 kommentti:

  1. ootko lopettanu bloggaamisen ku et oo päivittäny vähää aikaa???? t.salla

    VastaaPoista