maanantai 24. kesäkuuta 2013

Promovideota, Weecosta ja Rock the Beachia!


Jos jollain on sattunut menemään ohi meidän upea promovideo, niin tässä se nyt ois! Ollaan ite oltu tästä ihan superinnoissamme! Ja jos on mennyt jo aiemmin ohi, niin täältä löytyy vähän behind the scenes-materiaalia :)

Tarkoituksena oli tehdä video, joka välittää katsojille hyvää mieltä ja toki myös samalla esittelee meidän tuotemerkkiä siinä sivussa. Meidän mielestä tässä onnistuttiin ihan älyttömän hyvin! Toivottavasti tää fiilis välitty teillekin asti.

Muita juttuja, mitä ollaan tässä viime aikoina tehty on ollu yhteistyö Rock the Beachin kanssa. Keväällä meiltä kysyttiin, lähdettäiskö tekemään heille printtiä festarituotteisiin ja toki oltiin heti messissä! Käytiin näyttämässä kuvia meidän tekemistä jutuista ja Livenationin tyypit tykkäs kovasti. Saatiin aika vapaat kädet hommiin, mutta tatuoinnit ja 50-luvun henki oli toivottua. Me taas ite tykkäillään kaikista typeristä (ja typerännäköisistä) eläimistä, joten miksattiin nää kaikki yhteen ja saatiin seuraavanlaiset printit aikaseksi:

(Kuva: Rock the Beach)

(Kuva: Rock the Beach)

Meidän viime aikojen jutut eivät lopu vielä tähänkään! Yks suurimmista jutuista, joka meitä on tässä ajallisesti työllistänyt, on meidän uus verkkokauppa! Meidät hyväksyttiin mukaan Weecokseen, joka on kauppapaikka, joka tarjoaa parempia vaihtoehtoja päivittäisille kulutusvalinnoille. Jokainen Weecokseen valittu yritys on täyttänyt melko laajan vastuullisuuskyselyn, jonka perusteella arvioidaan yrityksen liiketoiminnan kestävyyttä sekä tuotteiden laatua, ekologisuutta ja eettisyyttä.Meille on alusta asti ollut tärkeää, että tiedämme tuotteidemme ja materiaaliemme alkuperän mahdollisimman tarkasti ja teetämme tuotteita myös Suomessa. Toki kompromissejakin joutuu tekemään, etenkin kun resurssit ovat meidän kokoisella yrityksellä hyvinkin rajalliset. Parhaamme olemme tehneet ja koitamme tietysti kehittää toimintaamme edelleen yhä ekologisempaan ja eettisempään suuntaan :)
ps. Näemmä Blogger muutti ton videon aikamoiseksi mössöksi, mutta videon näkee laadukkaana meidän nettisivuilta! Sitä kautta pääsee myös meidän nettikauppaan kohdasta Webstore!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti