torstai 3. lokakuuta 2013

Blogiin kirjoittamisen vaikeudesta

Joo-o. On vähän taas unohtunut kirjoitteleminen tänne blogiin! Miten se voikaan olla niin vaikea asia, vaikka ihan meitäkin varten olisi hauskaa, että tämän yrityksen pyörittämisen hauskat tapahtumat ja muut pienet hetket tallentuisivat itselle. Kai sitä lataa niin suuria paineita siitä, että blogikirjoituksen sisällön pitäisi olla jotenkin erityisen suurta ja upeaa. Jos nyt viimein ryhdistäydyttäisiin tässä asiassa.

Viime päivät ja oikeastaan viikotkin ovat olleet aikamoista haipakkaa. Tuntuu, ettei tee mitään, kun työtehtävät ovat olleet lähinnä kaikenlaisten hakemusten ja sähköpostien lähettelyä. Päässä on jatkuvasti tuhat asiaa, jotka pitää hoitaa ja keskittyminen yhteen asiaan on välillä aika hukassa! Ensi viikolla alkaa vihdoin helpottaa paperihommien osalta ainakin vähän ja pääsemmekin tositoimiin kunnon sarjatuotannossa korujen parissa.
Tilasimme Laser Cut Studiolta taas läjän koruaihioita ja voi että kun ne olikin söpön pieniä! Meidän korut kun ei ehkä ole ihan siitä pienimmästä päästä normaalisti... Täytyy muuten suositella Laser Cut Studiota, jos on tarvetta asioiden leikkuuseen ja kaivertamiseen. Paikassa on ihan mielettömän hyvä ja nopea palvelu! Eikä tarvitse olla yrittäjä asioidakseen heillä, vaan kuka tahansa voi teettää tässä firmassa tuotteita :)


Viime viikolla Mira kävi tsekkaamassa miltä näytti roller derbyn SM-cupin viimeiset runkosarjan ottelut Tampere Areenalla. Lahjoitettiin tapahtuman arpajaisiin muutamia palkintoja ja meidän logokin näkyi välillä hienosti areenan seinällä! Jes! Ja hauskalta näytti kyllä itse pelikin. Vähän alkoi kutkuttamaan, että josko mentäisiin ensi vuonna open skateen kokeilemaan! Viimeinen ottelu oli kyllä todella tiukka puoliaikaan (sanotaanko sitä puoliajaksi...) asti, mutta sen jälkeen Kallio veti kyllä Tampereesta selkeän voiton. Hieno peli silti!


Kuva: Nelliinan vaatehuone

Ensi viikolla meidät löytää muuten myös Tampereen yliopiston tiloista! Meneillään on silloin Tamyn kehitysyhteistyöviikko, jonne meitäkin pyydettiin esittelemään tuotteitamme. Meidät löytää keskiviikkona 9.10. Kehytorilta päätalon aulasta klo 11-14. Tulkaapa moikkailemaan! Toivoa sopii, että saadaan tehtyä torille jotain myytävääkin :D Tässä vielä linkki tapahtumaan: http://www.tamynkehyviikko.net/#et_page_16Ensi viikolla täytyy alkaa suunnittelmaan täydellä teholla myös meidän tulevia 1-vuotissynttäreitä! Aiomme pitää ne 26.10. Ovvn-liikkeessä, jossa myös loput talven neuleista tulevat myyntiin! (Ei hätää, näitä tulee myös ainakin Tampereelle ja Weecosiin.) Kannattaa tulla kuitenkin paikan päälle, koska silloin saa kaikista meidän tuotteista -10% alea! Facebookin tapahtumakutsuun pääset tästä: https://www.facebook.com/events/729415223751535/Kuvat ovat taas kerran kännykkäkuvatasoa, mutta ehkä tässäkin asiassa ryhdistäydytään joku kaunis päivä... :D 


Jos kännykkäkuvat ei häiritse, vaan haluaisit nähdä niitä jopa lisää, niin meidät löytää instagramista nimellä: @uhanadesign
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti