tiistai 29. lokakuuta 2013

Uhana Designin 1-vuotisbileet!


Huhhuh! Ensimmäinen vuosi lähes takana! (Marraskuun 1. päivä pistettiin firma vuonna 2012 virallisesti pystyyn!) Ihan uskomattomalta kyllä tuntuu. Toisaalta tuntuu, että aika on mennyt ihan älytöntä vauhtia, mutta toisaalta on jännä miettiä, mitä kaikkea me ollaan saatu tehdä tän vuoden aikana! Vaikka on halunnu pitää tavoitteet korkealla, niin ne tavoitteet ylitty kyllä jo ihan ensimmäisten kuukausien aikana. Hyvin on muistissa se päivä, kun Tampereella mentiin ekalle joulun Designtorille jännittyneenä, kun oltiin oltu pystyssä vasta varmaan kuukauden ajan. Jännitti, ettei kukaan haluais ostaa meidän tuotteita, kun oltiin niin tuntemattomia. Kaikki meni kuitenkin tosi hyvin ja meidät otettiin ihan älyttömän hyvin ja avoimin mielin vastaan :) Sen voimin oli hyvä jatkaa eteenpäin! Tuli tunne, että kyllä me jotain tehdään oikein tässä hommassa.


Ollaan vuoden aikana saatu monen monta uutta jälleenmyyjää, tehty yhteistyö Rock the Beachin kanssa, tehty blogiyhteistyötä Bellablogien kanssa, liitytty kahteen verkkokauppaan. Meidän tuotteita on myyty eri pop up-kaupoissa ympäri Suomen ja meneepä meidän tuotteita nyt juuri tasan vuoden jälkeen Tampereen Sokoksellekin pop up-kauppaan! Ollaan julkastu 3 mallistoa, meillä on ollut 4 harjoittelijaa ja parit juhlatkin on järkätty. Ollaan tehty kuvauksia niin perus muotikuvauksista videokuvauksiin, duunattu pari haastattelua ja saatu yksi tuote Hesariinkin. Tätä kaikkea oli siis syytä viikonloppuna juhlistaa!

Saatiin juhlia sponsoroimaan Hartwall, joka kyllä teki juhlista vielä ihan superisti paremmat! Happy Joen Cloudy Apple ja Organic Apple maistuivat kaikille ja yritettiin me niitä parhaamme mukaan kuivajään (!!) avulla jäähdyttääkin, mutta juomat katosivat kyllä aika nopeasti parempiin suihin! Hyvä valinta oli siis kyseinen siideri :) Pikkusuolaisena tarjottiin myös hieman Brie-juustoa, viikunahilloa, suolakeksejä ja viinirypäleitä. Nammmm!


Kaupalla kävi toki väkeä myös päivällä, eikä illallakaan kaikki halunneet tarttua alkoholijuomiin, joten tarjolla oli myös Pommacia huikean söpöistä pulloista tarjoiltuna sekä Novellea! Päivällä harjoteltiin kuivajään käyttöä ja silloin onnistuttiin saamaan juomat ihan syväjäähän asti :--D No, oli ainakin kylmää! Pientä harjoittelua tuon jään käyttäminen näemmä kiireessä vaatisi....

Kuuden jälkeen alkoi yksityistilaisuus ja väkeä saapui ihan tungokseksi asti! Aivan mahtavaa siis :))!! Oli ihanaa, kun näki paljon tuttuja ja ystäviä, joita ei ollut kiireeltä ehtinyt hetkeen nähdä. Tosin tuollakin juttelu oli aika pikaista, kun piti samalla hoitaa myyntiä, tarjoilua ja seurustelua :D Pieni flunssa myös varjosti taustalla, joten jaksaminen oli hieman koetuksella, mutta hyvin me tsempattiin!
Koristeltiin myös näyteikkunaa hieman teemaan sopivaksi! On muuten aivan oma taiteenlajinsa tuo ikkunaan piirtely... Varsinkin kun on typerä ja aloittaa sen piirtämisen alareunasta.... :D


Kaikki loppuu aikanaan ja niin myös meidän juhlat. Halutaan vielä kerran kiittää niin meidän upeaa sponsoria Hartwallia kuin teitä kaikkia ihania ihmisiä ja ystäviä, jotka tulitte juhlimaan meille niin kovin tärkeää päivää! Ei vaan voitais olla tyytyväisempiä! 


Aamulla jääkylmä Pommac maistui muuten enemmän kuin hyvin! Antoi vielä voimaa mennä siivoamaan kaupan taas myyntikuntoon!


Ja siltähän siellä näytti, että hyvässä hengessä oli tullut juhlittua! :) Nyt on kuitenkin kauppa taas siistinä odottamassa asiakkaita eli sinne vain rohkeasti katselemaan tuotteita, mikäli jäi juhlat väliin!


Nää korkit on ehkä aika monelle tuttuja Happy Joe-pulloista, mutta oma henkilökohtainen suosikki on ehdottomasti tuo: "Make a stranger happy every day and after a year you'll have 365 new friends." :,) Vaikka ei vuoden jälkeen välttämättä ihan ystäviä oliskaan noin paljoa, niin mekin kyllä uskotaan hyvän jakamiseen, hymyilyyn, nauruun ja iloiseen meininkiin, jota halutaan jakaa niin henkilökohtaisen elämän puolella kuin sitten ihan firmankin puolesta muun muassa tuotteiden muodossa! Ollaan ihan liiketoimintasuunnitelmaan asti kirjattu, että meidän tavoitteena on saada asiakas hyvälle tuulelle ja pitää hauskaa töissä. Bisnesihmiset vähän ihmetteli tätä kohtaa, mutta me pidettiin tiukasti kiinni siitä, että tää on yksi tärkeimmistä tekijöistä meidän liiketoiminnassa.

Nyt kun tarkemmin alkoi asiaa ajattelemaan, niin meillähän on Facebookissa jo 921 uutta ystävää Uhana Designin sivuilla! Ei siis yhtään hassummin :) Katotaan päästäiskö vuoden loputtua 1000 rajapyykin ohi! Huh, se on kyllä älytön määrä ihmisiä!


Mutta viikonloppu oli siis kaikin puolin ihan superihana eikä maanantaikaan paljoa kakkoseksi jäänyt; postista oli tullut kirje, jossa kerrottiin, että starttirahaa oltiin myönnetty myös viimeinen kolmas kausi! Mahtavaaaaa!

Ps. Myös Oi mutsi mutsi-blogin Elsa kävi juhlissa! Tästä löydät hänen postauksensa juhlista: http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/2013/10/27/uhana-designin-1v-juhlat/ :)

1 kommentti:

  1. Hei, ei teillä olisiko teillä jäänyt noita Happy Joe-korkkeja jonnekkin nurkkaan pyörimään?

    VastaaPoista