perjantai 11. lokakuuta 2013

Viikko koottuna

Taas on viikko painettu duunia! Mihin nää viikot oikein menee??

Maanantaina alotti uus harjottelija, Atte! Jee saatiin yhdet huiput lisäkädet messiin, mahtavaa! Meillähän on myös ennestään harjoittelijana ollut Suvikin! Paljon käsiä siis auttamassa.Maanantai aloitettiinkin korujen sarjatuotannolla ja samalla meiningillä taitaa mennä ensi viikkokin... Ollaan työstetty uusia nappikorviksia maalailemalla niitä herkullisilla neonväreillä. Täytyy kyllä myöntää, että syksy on selkeästi saapunut, kun mustat nappikorvikset tuntuivat niin seesteisiltä ja freeseiltäkin kirkkaan kesän jälkeen! Mut tokihan sitä on kiva olla jotain väripilkkuja, kun veikkaan, että mustilla vaatteilla tuolla ulkona aika moni hiihtelee...Tiistai meni putiikeilla päivystäessä. Takahuoneeseen pystytimme perinteiseen tapaan oman pienen sweatshopin, jossa kolmet pienet kätöset työstivät koruja. (Pakko tarkentaa, että nämä kädet olivat siis Miran, Hannan ja Aten. Ei siis mitään epäilyttävää tai eettisesti arveluttavaa sisältynyt tähän toimintaan!)Keskiviikkona pakattiin rekki, näytekappaleet neuleista, lajitelma koruja ja postikortteja mukaan ja roudattiin kamat Tampereen yliopistolle! Hieman kiire meinasi perinteiseen tapaan tulla, mutta nopeasti pistettiin pöytä kuosiin. Pöydän ääressä kävi paljon kiinnostuneita ja oli kiva huomata, että moni kuuli meistä ekaa kertaa! Toki vieläkin kivempaa oli se, että osa oli jo vanhoja asiakkaita! Kumpikin oli siis erittäin jees :)


 Torstai meni pääasiassa starttirahahakemusta vääntäessä, mutta käytiinhän me myös kylässä Kerässä! Ihana Jonna tarjosi teetä ja puhuttiin yhdestä yhteistyökuviosta, josta kuulette varmaan jossain vaiheessa tulevaisuudessa :) Oli tosi kivaa käydä ja täytyy mennä pian uudelleenkin. Siellä oli ihan älyttömän viihtyisää. Pidempäänkin olisi viihtynyt, mutta starttirahahakemus ei odottanut. Päivää piristi myös se, että meidän neulehame oli valittu Hesarin juttuun! Ihan mahtavaa! Terkkuja vaan muillekin lehdille, että meidän tuotteita saa kyllä lainata kuvauksiin ;) Juttuun pääsee tästä: http://www.hs.fi/paivanlehti/10102013/tyyli/Uusi+pikkumusta+ja+muut+p%C3%A4ivitetyt+klassikot/a1381293916524


Joku päivä tää kynä tuli postissa ja se nauratti, koska tuli fiilis, että olis isompikin firma kyseessä! (Tai siis niinhän meillä onkin. Talousjohtaja ja markkinointijohtaja olivat palaverissa keskustelleet, että nyt ei ole kannattavaa tilata mainoskyniä, vaan raha kannattaa ohjata muihin kohteisiin. Markkinointijohtajan mielestä meidän firmalle sopii paremmin toisenlaiset markkinointiratkaisut.)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti